Olivenolie
1 tørret spansk peber
1 stor kartoffel
1 stort løg
1 grøn peberfrugt
4 fed hvidløg
3 tomater
6 æg
Persille
Skræl kartoflerne og skær dem ud i små terninger.
Gør det samme med løget.
Skær den rensede peberfrugt i strimler og tomaterne i små både.
Pil og snit hvidløgsfedene og hak den tørrede, spanske peber (samme slags, som bruges fx. til syltning).
Pisk æggene sammen med lidt salt.
Varm olivenolien op på en pande, tilsæt den tørrede, spanske peber og kartoffelterningerne og steg dem, til de begynder at tage farve.
Kom løg og hvidløg og peberstrimler i, bland det hele og lad det stege videre i nogle minutter.
Tænd for grillen i ovnen, såden er klar.
Kom så tomatstykkerne på panden, fordel det hele lidt, giv det en smule salt og hæld æggemassen over.
Når tortillaen er stivnet i bunden og i kanten, sættes den ind i ovnen og steger nu færdig for ren overvarme fra grillen.
Umiddelbart før serveringen drysses den hakkede persille over.