Logo

Varm kartoffelsalat med kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varm kartoffelsalat med kapers

 

Den klassiske varme kartoffelsalat er lækkert tilbehør til både karbonader, frikadeller og ristede pølser.

2-3 personer. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 15-20 min.

 

#

1 løg

1 fed hvidløg

1 spsk olie

500 g kartofler

2 tsk dijonsennep (gerne den grove)

1-2 spsk hvidvinseddike

1 spsk kapers

1 bundt persille

salt og peber

*

 

Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.

Sauter dem blanke i en gryde med olie.

 

Skræl kartoflerne, skær dem i terninger, og vend dem i gryden.

Krydr med salt og peber, og tilsæt vand, så det akkurat dækker.

Lad det simre, til kartoflerne er møre, og væsken næsten er kogt ind - ca. 10 min.

 

Tilsæt sennep, vineddike, kapers og hakket persille.

Smag til med salt og peber.

 

Varm kartoffelsalat med kapers


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her