20 mellemstore, aflange kartofler
5 spsk olie
5 spsk smør
¼ l piskefløde
500 g rejer
1 bdt dild
salt og hvid peber
Ovnen på 180º. Læg alufolie over bageriste og spray folien med olie.
Børst kartoflerne grundigt under rindende vand, tør dem i køkkenpapir og prik dem flere steder med en gaffel.
Sæt kartoflerne i ovnen i ca. 50 min.
Lad kartoflerne køle en smule af og skær så en hat af hver på den lange led og skrab forsigtigt indmaden ud med en spids ske, så der kun bliver en tynd kartoffelrand tilbage inden for skrællen.
Mos kartoffelmassen med en gaffel og bland den godt med smør og fløde.
Skær rejerne i mindre stykker og klip dilden fint.
Rør begge dele i kartoffelmosen og smag til med salt og peber.
Fyld kartoffelmosen tilbage i de udhulede kartofler og stil dem tilbage i ovnen i yderligere 10 min.