Logo

Spinat i filodej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 16 stk

450 g blancheret hakket spinat
1 pk fillodej, 8 plader
25 g smør
175 g røget laks/torskerogn
1 æg
Salt
Friskkværnet peber
Reven muskatnød

fillodejen tøes op. Spinaten tøes op og dampes i smøret, hvorefter den drænes. Krydr med salt, peber og muskatnød. fillodejen bredes ud og fordel spinaten, laksen/torskerognen på dejen. Rul dejen sammen som en roulade. Pensl rouladen med æg og bag den i ovn ved 200º i ca. 30 min.
Serveringsforslag:
Forret: Servèr rouladen kold eller varm med små kuvertbrød og en cremet dild-dressing til.
Ta` selv bord: Servèr rouladen kold og pynt med dild og tomatbåde.
fillodej er en papirstynd dej, som består af 8 lag og har samme størrelse, som en ovnplade. Dejen skal tøes helt op og holdes den fugtig med smeltet smør eller vand er den nem at arbejde med.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her