Logo

Syltet peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Syltet peberfrugt

5 røde peberfrugter
5 grønne peberfrugter
2 spsk salt
5 dl eddike
1 tsk kanel
3 fed hvidløg
350 g sukker
1 spsk konserveringsvæske fx Atamon

*

De rensede peberfrugter snittes i fine strimler.

Drysses med salt og henstilles 5-6 timer.
Lægges i gryden (evt. dannet væde hældes fra) sammen med eddike, krydderier og hvidløgsfed, der presses i.
Koger over svag varme ca. ½ time.

Så kommes sukkeret i og kogningen fortsætter endnu ½ time.
Tages fra varmen og konserveringsvæske røres i.
Fyldes på glas og tilbindes straks.

Tips: Den syltede peberfrugt kan bruges til at sætte smag på gryderetter, til saucer - især sauce til spaghetti, i salater og til retter der måske kræver et lille pift. Kan også anvendes til pynt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her