Logo

Kartoffelmos uden salt i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g kartofler i tern
2-3 spsk mælk eller fløde
1 æggeblomme
lidt revet muskatnød
1 tsk revet peberrod
hakket persille

1-2 kopper vand hældes i gryden.
Sæt hulindsatsen med kartoflerne ned i gryden.
Luk trykkogeren og kog ca. 7 minutter.
Luk gryden op efter hurtig afkøling og hæld kartoflerne over i en forvarmet skål.
Rør dem til mos med mælk/fløde smør og æggeblomme.
Smag til med muskat og peberrod og drys med persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her