Logo

Sauce Espagnole

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 g fedtstof
20 g hvedemel
2 gulerødder
2 løg
1 ½ dl tomatpure
1 ½ kvist frisk timian
4 laurbærblade
1 spsk hel sort peber
2 l fond brun
 
Gulerødder, skrælles og skæres i grove tern.
Løg skylles, roden skæres af, løg deles i både med skal.
Smør smeltes i gryde og der tilsættes hvedemel.
Der skal røres godt rundt, når melet er lysebrunt kommes de groft skårne urter og krydderier i, brunes let og nu tilsættes fonden.
Dette småkoger i ca. 2 ½ time.
Mens saucen koger skummes den jævnlig.
Når saucen har kogt et par timer skal den sigtes, koges igennem og nedkøles hurtigt.
Denne sauce er fortrinlig til videre bygning af saucer, som rødvinssauce, pebersauce o.s.v

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.074 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her