Logo

Fennikelsalat med laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fennikel (ca. 200 g)
saft fra ½ citron
1 spsk friskreven peberrod
salt og peber
1 spsk koldpresset olivenolie
1 appelsin
50 g røget laks
2 tsk syrnet fløde 9%

Fennikel skylles og roden skæres af. Bladene pilles af og skæres i tynde strimler. Gemt de fine kviste til pynt.

Til marinaden blandes i en skål; citronsaft, peberrod, salt, peber og olivenolie.

Appelsin skæres fuldstændig fri for skal og fileterne skæres fri. Appelsinsaften gemmes og kommes i marinaden. Fennikel og appelsinfileter kommes i marinaden og trækker heri 15 minutter.

Laks skæres i brede strimler og vendes i salaten. Syrnet fløde kommes over og der pyntes med lidt fennikelkviste.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her