Logo

Fennikelsalat med frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 fennikler ca. 600 g
250 g blå vindruer
4 appelsiner
saft af citron
friskkværnet hvid peber
2-3 dråber tabascosauce
4 spsk olie
lidt citronmelisse
1 spsk ristede græskarkerner
 
Del fenniklerne på langs, gem de grønne blade, Skær stokken i midten
væk og skær fenniklerne i tynde strimer.
Skyl vindruerne, halver dem og fjern kernerne.
Pil appelsinerne, del dem i både over en skål, så saften opsamles.
Rør appensinsaften sammen med citronsaft, peber og tobascosaucen.
Rør olien i lidt ad gangen.
Bland fennikel, druer og appelsinfileter med marinaden.
Skyl og grovhak citronmelissen.
Hak de grønne fennikelblade.
Pynt salaten med citronmelisse, fennikeltop og ristede græskarkerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her