Logo

Sauce Gribiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 stk hårdkogte æg
2 spsk dijonsennep
2 spsk hakkede blandede krydderurter (persille, purløg, kørvel)
2 ½ dl olivenolie
Citronsaft
Salt, peber
 
Skær de hårdkogte æg over og pil blommerne ud.

Gnid blommerne gennem en sigte.
Rør blommerne helt glatte med sennep.

Tilsæt olivenolie som til mayonnaise, smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Tilsæt de finthakkede krydderurter og de finthakkede æggehvider.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her