ca. ½ kilo spinat
ca. ½ kilo sennepsblade
ca. 7 dl vand
5 spsk hakket hvidløg
4-5 stk grønne chilier
2 tsk salt
5 spsk majsmel
3 spsk ghee, klaret smør
2 stk hakkede løg
ingefærstrimler
2 stk hakkede tomater
en stor klat smør
Spinat og sennepsblade hakkes og kommes i en gryde med vandet. Tilsæt hvidløg og chilier. Læg låg på og lade det simre 1 ¾ time. Derefter skal grønsagerne moses. Det er meget vigtigt. De skal være som smør - stilkene moses godt. Imens tilsættes salt og majsmel - som er et glimrende jævningsmiddel - blandes langsomt ind i, det skal blive til en helhed. Man skal blive ved til det er tykt og blødt. Nu skal grønsagerne gøres færdige. Man bruner løgene i ghee. Derefter tilsættes ingefærstrimler og tomater, og der røres rundt til det er blevet blødt og reduceret lidt. Nu er tomaterne reducerede og kommes ned til grønsagerne. Der røres lidt rundt, og så mangler der bare det, alle elsker - den store klat smør. - Det hele spises sammen med majsbrød - makke ki roti.