Er du helt vild med syltede rødløg, som kan bruges til meget
andet end salater, fx i sandwich, på pizza eller bare sammen med lidt lækkert
ost
4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 85 min.
# Ingredienser
Bagte tomater:
250 g cherrytomater
1 håndfuld oregano, frisk
1 drys salt
Syltede rødløg:
2 rødløg
½ dl æblecidereddike
½ dl vand
1 tsk salt
4 spsk sukker
1 nip sort peber
Desuden:
150 g rucola
100 g feta
1 spsk olie
*
Halver cherrytomaterne, drys med salt og frisk oregano, og
bag dem ved 140 °C i ca. 65-75 min.
Skær rødløgene i tynde skiver, og kom dem i et sylteglas.
Hæld eddike, vand, salt, sukker og peber i en gryde, og giv
det et opkog.
Hæld lagen over løgene, og sæt glasset på køl i mindst 45
min.
Kom rucola i en skål, og smuldr feta henover
Tilsæt bagte tomater og syltede rødløg.
Smag salaten til med salt og en smule god olie