Logo

Salat af rosenkål, tat soi og papaya crème

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er anvendt en "salat" ved navn tàt soi. Det er et lille blad med en svag smag af kål. Den stammer fra Asien, men dyrkes nu som salat­grønsag i Europa. Bestil den hos grønthandleren, hvis den ikke er at finde på hylden. Den kan erstattes af hakket grønkål eller hvidkål.
 
400 g rosenkål.
250 g tat soi
1 spsk extra jomfruolivenolie
Salt, hvid peber
 
Creme:
1 papaya
1 spsk æblevinaigre
3 spsk extra jomfruolivenolie
1 knsp. stødt chili
Salt
 
Creme: Blend papayaen med æblevinaigre, olie, chili og salt.
 
Halver rosenkålen og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Pensl med olivenolie og drys med salt og peber.
Bag i ovnen ved 180ºC i ca. 20 minutter.
Nogle af de løse blade vil blive lidt mørke, men det gør ikke spor, de er gode at drysse over salaten - sprøde og lidt a la chips!
Bland rosenkålen med tat soi og dryp papaya cremen over.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her