Her er anvendt en "salat" ved navn tàt soi. Det er et lille blad med en svag smag af kål. Den stammer fra Asien, men dyrkes nu som salatgrønsag i Europa. Bestil den hos grønthandleren, hvis den ikke er at finde på hylden. Den kan erstattes af hakket grønkål eller hvidkål.
400 g rosenkål.
250 g tat soi
1 spsk extra jomfruolivenolie
Salt, hvid peber
Creme:
1 papaya
1 spsk æblevinaigre
3 spsk extra jomfruolivenolie
1 knsp. stødt chili
Salt
Creme: Blend papayaen med æblevinaigre, olie, chili og salt.
Halver rosenkålen og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Pensl med olivenolie og drys med salt og peber.
Bag i ovnen ved 180ºC i ca. 20 minutter.
Nogle af de løse blade vil blive lidt mørke, men det gør ikke spor, de er gode at drysse over salaten - sprøde og lidt a la chips!
Bland rosenkålen med tat soi og dryp papaya cremen over.