Logo

Salat af rød peberfrugt og kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En varm, sprød salat, der serveres som forret eller tilbehør. Til fire personer.

4 røde peberfrugter
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
4 spsk sorte oliven uden sten
1 dl olivenolie
4 spsk kapers
3 spsk rødvinseddike
4 ansjosfileter
1 lille bdt basilikum.

Steg de hele peberfrugter ved høj varme i wokken, til de er sorte over det hele. Pak dem ind i alufolie eller i plastikpose og lad dem køle af.
Hak skalotteløg, hvidløg og oliven og lad det simre i lun olivenolie ved ikke for høj varme. Tilsæt kapers og rødvinseddike og hold det varmt.
Træk skindet af peberfrugterne og del dem i kvarter. Fjern kernerne og læg peberstykkerne ned i den lune vinaigrette. Smag til. Pynt med ansjosfileter og hakket basilikum. Server brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her