Logo

Salat af rosenkål, kastanjer og figner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salaten kan serveres lun eller kold.
 
500 g rosenkål
200 g kastanjer
4 figner
3 spsk ahornsirup
2 spsk extra jomfruolivenolie
Salt
 
Snit et kryds i den spidse ende af kastanjerne og bag dem i ovnen ved 200ºC i ca. 40 minutter.
Pil skallen af kastanjerne.
Skyl dem evt. i lidt vand for at få alle skaldele væk.
Skær den nederste lille stok af rosenkålen og del dem i halve.
Skær fignerne i kvarte både.
Læg det hele på en bageplade med bagepapir.
Vend med ahornsi­rup og olivenolie, og drys med salt.
Bag salaten i ovnen ved 180ºC i ca. 30-40 mlnutter.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her