Logo

Salat af bagte løg og majroer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En nem salat, der især er god om sommeren i det den danske sæson for majroer er fra juni til august. Salaten kan både serveres kold eller lun.

 

4 løg
1000 g majroer
3 spsk olivenolie
3 spsk ahornsirup
salt
6 stilke bredbladet persille

Vask majroerne godt og skrab eventuelt den hvide del.
Skær stilken fra og skær dem i kvarte.
Pil løgene og skær dem i store både.
Smør et ovnfast fad med olivenolien.
Kom majroer og løg i.
Bland med ahornsirup og drys med salt.
Bag det i ovnen ved 200°C i ca. 30 minutter.
Pluk bladene af den bredbladet persille og vend den i de færdigbagte løg og majroer.
Server salaten lun.

Tips: Salaten kan også serveres kold, men vent i så fald med at blande persillen i til løg og majroer er afkølede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her