Logo

sølvbeder, flødedampede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sølvbeder kendes også under navnene bladbeder og mangold. Her bliver bederne flødedampet, og er et hurtigt og let tilbehør. Bederne kan også drysses med parmasan og gratineres ved større anretninger.

 

10 personer - Kan ikke anbefales til mere end højst 20 personer, da der skal dampes fløde ind, og retten skal styres til det sidste.

¼ l piskefløde
2 sølvbeder
salt og peber

De grønne blade skæres fra stilkene.
Bladene strimles, og stænglerne skæres i mindre stykker.
Stænglerne skal koges i otte minutter i let saltet vand, mens bladene bare skal lægges øverst i gryden med vand og dampe i et minut, til de falder lidt sammen.
Dryppes grundigt af.
Fløden koges ind til det halve, og alle sølvbedestykkerne kommes i, og der smages til med salt og peber.
Koger lige igennem.

 


Man kan vælge ved større anretninger at komme det hele i ovnfast fad og drysse med lidt parmesan og gratinere i ovnen ved 225º i otte minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her