750 g squash skåret i skiver
1 stortløg, hakket
1-2 fed hvidløg
1 spsk olie
2 spsk hakket persille
1 tsk basilikum
salt
friskkværnet peber
1 dl kvark 5%
4 æg
100 g reven ost
hakket persille
Skær squash i skiver.
Hak løg og hvidløg.
Svits løg i olie, til de er klare.
Tilsæt squash, hvidløg og hakket kryddergrønt og svits alt 2-3 minutter ved høj varme.
Tænd ovnen.
Indstil den på 175ºC.
Hæld squashskiver i oliegnedet ovnfast fad.
Pisk kvark og æg sammen.
Tilsæt reven ost.
Hæld æggemassen over grønsagerne.
Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen i 20-30 minutter, til æggemassen er stivnet og overfladen gylden.
Sluk for ovnen 10 minutter før retten er færdig.
Drys hakket persille over ved serveringen.
Server som selvstændig forret eller frokostret med grove flûte eller som tilbehør til kylling, hamburgerryg eller stegt fisk.