Logo

Ovnbagt kartoffelmos med parmesan og timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 2 kilo bagekartofler
4 æggeblommer
Frisk timian ca. 1 bundt
ca. 100 g frisk revet parmesan, revet Grana i pose kan bruges
50 g smør
1.75 dl sødmælk/fløde
 
Skræl kartoflerne, skær dem i tern og sæt dem i kog, tilsat salt.
Riv parmesan osten og træk bladene af timian stilkene.
Stilkene kan ikke bruges.
Hæld vandet fra kartoflerne gem evt en smule.
Mos kartofler, smør og væde til en ensartet luftig masse.
Tilsæt derefter timian og ost. rør æggeblommerne i. og fyld i et smurt
ovnfast fad.
Derefter bages mosen ca. 15 min eller til den er gylden ved 180ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her