Logo

Ovnbagte blommer med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg sveskeblommer
2 spsk farin
100 g ribs
150 g ristet bacontern
2 spsk fintklippet purløg
1 spsk vineddike
salt, peber
 
Halver og udsten blommerne.

Læg dem i et smurt ovnfast fad, med snitfladden opad.
Drys med farin, salt og peber.
Kom ribs i fadet.
Bages ved 200ºC i 10 min.
Stænk med vineddike.
Bages ved 200ºC i 5 min.
Drys med bacontern og purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her