Logo

Marineret blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 blomkålshovede
2 spsk olivenolie
¼ dl hvidvinseddike
2 fed presset hvidløg
1 bdt hakket persille
½ tsk salt
½ tsk peber

Kom blomkålen i kogende letsaltet vand og kog den netop mør, 8-10 min.
Hæld vandet fra blomkålen og lad den afkøle.
Rør en marinade af olie, eddike, hvidløg, salt og peber i en skål.
Del blomkålen i buketter og vend den i marinaden.
Drys persillen over og vend blomkålen igen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her