Logo

Krydrede grønsagsris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

160 g løse ris, parboiled
400 g squash i små tern
100 g løg, zittauer grofthakkede
100 g lyse rosiner
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber

Kog imens risene efter anvisningen på emballagen.

Kom squash, løg, rosiner og krydderier i panden med stegesmørret fra lammefrikadellerne. Steg blandingen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Vend de varme ris i de krydrede grønsager og smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her