250 g pasta, fx. muslinger
2 porrer
1 stor peberfrugt
2 stængler bladselleri
2 fed finthakket hvidløg
150 g valnødder
250 g cherrytomater, halverede
200 g kinakål
75 g sukkerærter
2 spsk sojasauce
2 tsk honning eller sukker
250 g fetina
Pastaen koges i letsaltet vand, og vandet hældes fra.
Porrerne skæres i tynde skiver, peberfrugten i tynde strimler, tomaterne halveres, kinakålen strimles, og bladsellerien skæres i små stykker.
Wokken opvarmes over kraftig varme, og olien tilsættes.
Stir-fry hvidløg og valnødder i 30 sekunder og tag dem op.
Porrer, peberfrugt og bladselleri stir-fryes, indtil de er knapt bløde.
Tomater, kinakål og ærter tilsættes og stir-fryes i 1-2 minutter.
Soya og honning røres sammen og tilsættes sammen med pasta, Fetina,
valnødder, hvidløg og krydderurter.
Det hele varmes igennem og smages evt. til med mere salt og peber.