Logo

Kold cremesauce med ymer - ylette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kold cremesauce med ymer - ylette 


Server cremesaucen til henkogte frugter, frugtsalat eller frugttærter

(4-6 pers.)

 

# Ingredienser

3 dl ymer eller ylette naturel

1 tsk vaniljesukker

1 spsk sukker

1 dl piskefløde.

 

* Fremgangsmåde

Bland ymer med vaniljesukker og sukker.

Pisk fløden stiv og vend den i ymeren.

Sæt ymercremen i køleskab til serveringen.

Server cremesaucen til henkogte frugter, frugtsalat eller frugttærter.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.527 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her