Logo

Kold cremesauce med tykmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kold cremesauce med tykmælk

 

Server cremesaucen til henkogte frugter, frugtsalat eller frugttærter.

(6 pers.)

 

# Ingredienser

4 æggeblommer

4-5 spsk florsukker

korn af 1 stang vanilje

2 dl tykmælk/A38

2 dl piskefløde.

 

* Fremgangsmåde

Pisk æggeblommer, florsukker og vaniljekorn til en luftig æggesnaps.

Bland tykmælken i æggemassen.

Pisk fløden stiv, og vend den i cremen lige før serveringen.

Server cremesaucen til henkogte frugter, frugtsalat eller frugttærter.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her