Chef's salad version med grønne bønner, fennikel og sorte
oliven
Servering til 4 personer. 20 min.
# Ingredienser til Kokkens salat:
200 g kogt røget skinke
250 g emmentaler fx Svenbo
100 g grønne bønner
3 tomater
1 bundt radiser
1 agurk
1 fennikel
100 g sorte oliven
1 bundt bredbladet persille
Sennepsdressing:
1 spsk dijonsennep
2 spsk vineddike
1 dl cremefraiche 9%
Tilbehør: ciabattabrød
*
Sådan gør du
1. Skær skinke og ost i tern.
2. Nip enderne af bønnerne, og kog bønnerne i letsaltet vand
i 3 minutter.
3. Hæld vandet fra, og skyl bønnerne i iskoldt vand (så
bevarer de den flotte grønne farve).
4. Skyl tomater, radiser og agurk.
5. Skær tomaterne i både.
6. Snit radiserne på den lange led, og skær agurken i tern.
7. Rens fenniklen, og skær den i tynde skiver.
8. Bland det hele sammen i en skål. Hæld oliven udover.
9. Skyl og tør persillen.
10. Hak den groft, og drys den over salaten.
Sennepsdressing
11. Rør sennep sammen med eddike.
12. Tilsæt cremefraiche, og rør det sammen til en dressing.
Dryp dressingen over salaten.
Servér salaten sammen med lunet ciabattabrød
Se også Chef's salad