1 finthakket, frisk rød chili
1 faste mangofrugter.
3 æbler
31/2 dl rosiner
3 spsk honning
1 spsk salt
5 spsk hakket persille
3 spsk revet kokos
1 ½ dl lys vineddike
1 spsk frisk, reven ingefær
Skyl chili, mangofrugten og æblerne.
Skræl mangofrugten og æblerne, skær frugtkødet i små tern.
Bring alle ingredienserne i kog, i en tykbundetgryde.
Lad det hele småkoge ca. 25 minutter for svag varme, under stadig omrøring.
Hvis chutneyen er for tynd koges den yderligere ind, uden låg.
Afkøl chutneyen og kom den på rene, skoldede, Atamon skyllede glas med låg.
Chutneyen kan holde sig et par måneder i køleskabet.
Tips:Bruges der moden mango bliver chutneyen sødere.
Ønskes chutneyen stærkere, skal der mere chili i - Pas på!
Prøv evt. Mangobåde istedet for Mango chutney