Logo

Indisk Mango chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 finthakket, frisk rød chili
1 faste mangofrugter.
3 æbler
31/2 dl rosiner
3 spsk honning
1 spsk salt
5 spsk hakket persille
3 spsk revet kokos
1 ½ dl lys vineddike
1 spsk frisk, reven ingefær

Skyl chili, mangofrugten og æblerne.

Skræl mangofrugten og æblerne, skær frugtkødet i små tern.

Bring alle ingredienserne i kog, i en tykbundetgryde.

Lad det hele småkoge ca. 25 minutter for svag varme, under stadig omrøring.

Hvis chutneyen er for tynd koges den yderligere ind, uden låg.
Afkøl chutneyen og kom den på rene, skoldede, Atamon skyllede glas med låg.

Chutneyen kan holde sig et par måneder i køleskabet.

Tips:Bruges der moden mango bliver chutneyen sødere.

Ønskes chutneyen stærkere, skal der mere chili i - Pas på!

Prøv evt. Mangobåde istedet for Mango chutney

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her