Vores indisk krydrede
ristede blomkål er en lækker vegetarisk tilbehør eller snack. Drys blomkål med
mynteblade og server med raita
eller yoghurt.
10 min forberedelse. 30
min kogetid. 4 portioner
# Ingredienser
1 tsk spidskommen frø
1 tsk korianderfrø
¾ tsk havsaltflager
1 nip gurkemeje
2 spsk olie plus
ekstra til at dryppe (valgfrit)
1 blomkål (ca. 600 g),
trimmet, skåret i buketter
raita eller yoghurt,
til servering
friske mynteblade til servering
* Tilberedning
Indstil airfryeren til
180/160 °C.
Kom spidskommen,
koriander, salt og gurkemeje i en morter.
Pres med en støder,
indtil det er groft blandet.
Læg blomkålen i et
enkelt lag på en bageplade.
Drys med
krydderiblandingen og dryp med olie.
Kog, ryst panden af og
til, i 30 min, eller indtil den er gylden og mør.
Dryp evt raitaen eller
yoghurten med ekstra olie.
Drys blomkål med
mynteblade og server med raita
eller yoghurt.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo
-----------