500 g små aspargeskartofler
1 tsk salt
500 g squash
2 fed hvidløg
1 bundt timian
Friskmalet sort peber
5 spsk olivenolie
1 ½ dl hønsebouillon
5 spsk hvidvinseddike
250 g tomater
150 g mozzarellaost
1 bundt basilikum
Kartoflerne koges 20 minutter med salt.
Courgetter skæres i 1 cm tern.
Hvidløg presses.
Timian skylles, bladene nippes af stilkene og blandes med hvidløg, salt og peber samt courgettetern.
Blandingen steges 5 minutter i olie og kommes i en skål.
Kartofler pilles og skæres i kvarte og lægges i skålen.
Bouillon og eddike blandes på panden og hældes over salaten som blandes forsigtigt og trækker 1 time.
Tomater deles i 8 og krydres med salt og peber.
Osten skæres i tern. Basilikumblade skæres i strimler.
Tomat og ost blandes forsigtigt i salaten og der drysses med basilikum.