4 pers.
Dressing:
½ dl balsamico
1 dl vindruekerneolie
1 tsk dijonsennep
½ tsk havsalt
1 knivspids peber
1 stk majskolbe
½ stk aubergine
½ stk squash
½ stk rødløg
sukkerærter
100 g grønne bønner
Pynt:
1 spsk frisk basilikum
1 kvist frisk rosmarin
Salat:
1 stk radicchiosalat
1 stk rucola
1 stk icebergsalat
Pil bladene af majskolben og kog den i vand i ca. 10 minutter.
Køl den derefter af.
Skær auberginer, squash, rødløg og majs i ca. 2 cm tykke stykker.
Steg dem 1-2 minutter på hver side sammen med slikærterne og de grønne bønner (på en grillpande eller en grill).
Rør dressingens ingredienser sammen med salt og peber.
Hak de forskellige salater groft.
Kom salat, grønsager og dressing i en stor skål, bland det hele lidt.
Pynt med basilikum og rosmarin.
Servér mens retten stadig er varm.