Klik her for
at sende et billede
Bønnerne er nemmest at grille i et grillnet, da de ellers har det med at smutte ned i kullene.
# Ingredienser
250 g bønner, gerne halvt gule og halvt grønne
1 bdt afskåret brøndkarse
100 g fårefeta
50 g Kalamata oliven
1 spsk extra jomfruolivenolie
1 spsk hvid balsamico
Salt, hvid peber
* Tilberedning
Nip bønnerne og blancher dem i 4 minutter i letsaltet vand.
Afkøl dem hurtigt i iskoldt vand.
Bland bønnerne med olivenolien og læg dem i et grillnet.
Skyl og tør havebrøndkarsen og kom den i et fad sammen med oliven. Smuldr fetaen over.
Grill bønnerne på begge sider i ca. 5 minutter, til de har lidt mørke kanter.
Tag bønnerne ud af nettet og kom dem i fadet.
Dryp med hvid balsamico og smag salaten til med salt og hvid peber.
Salaten kan også serveres som en frokostret ved at tilsætte en god pølse i tynde skiver og
servere godt brød til. Der skal så regnes med den dobbelte mængde råvarer.