Logo

Løgkompot 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g rødløg, 3 stk
1 dl sød solbærsaft
½ dl vand
2 spsk balsamico

Skær de pillede rødløg i tynde skiver og kog dem ved ikke for stærk varme ca. 25 minutter i solbærsaft tilsat vand. Der skal ikke låg på gryden! Rør eddiken i, når løgene er møre, og væden næsten er dampet væk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her