1 kage /8 stykker:
500 g blommer
3 æggehvider
175 g makroner
175 g sukker
1 tsk stødt kanel
½ tsk olie
*
Vask blommerne og skær dem i kvarter uden sten.
Vend dem i en skål med stødt kanel og halvdelen af sukkeret.
Fordel dem i bunden af en smurt tærteform el. lign og bag dem i ovnen ved 2000 i ca. 20 minutter.
Pisk hviderne stive mens resten af sukkeret tilsættes lidt ad gangen.
Knus makronerne og vend dem i marengsmassen.
Fordel det over blommerne og bag kagen færdig i ca. 15 minutter.
Server lun eller afkølet.
Tips: Giv evt. en skefuld cremefraiche 9% eller 18% til kagen - det får kun fedtenergiprocenten op på ca. 12.
Energi pr. portion: 887 kJ/213 kcal Protein: 4,2% Fedt: 3,6% Kulhydrat: 92,2%