Logo

Glaserede perleløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Glaserede perleløg

 

Glaserede perleløg er en ren delikatesse. Det tager ganske vist lidt tid at lave dem, men det er bestemt alt pillearbejdet værd. Hvis du begynder med, at lægge perleløgene i varmt vand i nogle minutter, er det lidt nemmere at få skrællen af dem. Server de små honningglaserede løg som tilbehør til fx stegt okse- eller svinekød.

Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 25 min. 4 personer

 

#

250 g perleløg

2 spsk honning

2 spsk eddike

2-3 spsk vand

1 håndfuld bredbladet persille

2 spsk smør

salt og peber

*

 

Kom løgene i en skål og overhæld dem med varmt vand.

Lad dem stå i 15 min.

Pil dem uden at skære for meget af top og bund.

Varm honningen op på en pande, til det bruser og steg løgene i honningen, til de bruner lidt på alle sider.

Tilsæt eddike og 2-3 spsk vand og lad løgene simre i 10-15 min., til de er møre.

Skyl og hak persillen.

Tilsæt smør i små klumper og kog op, til væsken ligger blank omkring løgene.

Tilsæt hakket persille, og smag til med salt og peber.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her