Logo

Glaserede persillerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 små persillerødder eller 2 store
2 spks honning
hvidvin så det dækker

Persillerødderne gøres rene (du kan selv vurdere om de nye små skal skrælles). De små bruges hele – de store skæres i stave på 1 x 1 x 5 cm og koges i hvidvin og honning.
Kog dem tilpas, så de stadig er lidt faste.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her