Logo

Yoghurtsalat med babyspinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Yoghurtsalat med babyspinat er oprindelig en tyrkisk ret som oftest serveres som forret sammen med tyrkisk fladbrød eller som tilbehør til lam.

 

 

2-3 dl tyrkisk yoghurt
1 pose babyspinat
1-2 fed knust hvidløg
Salt, peber, lidt sukker
Olivenolie
 
Yoghurt røres med knust hvidløg og en lille sjat olivenolie, smages til med krydderier og sukker.
Spinaten skylles omhyggeligt, drypper godt af og duppes tør i et rent viskestykke.
Vendes i yoghurten og trækker 1 time i køleskab.
 
Tips: Serveres som forret (Mezeler) med tyrkisk fladbrød eller som tilbehør til lammekølle eller köfte. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her