Logo

Glaserede rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Glaserede rodfrugter

Alle rodfrugter kan glaseres på denne måde.

 

150 g skorzonerrødder i ca. 4 cm stykker
250 g selleri i store tern
100 g gulerod i ca 4 cm. stykker
100 g persillerod i store tern
½-1 del vand
½ bundt hakket persille
10 g smør


Kom grønsagerne i en gryde med vand og salt og damp dem halvmøre under låg.

Fjern låget og kog væsken ind.

Tilsæt smør, og lad væsken fordampe så smørret og kogelagen nærmest glaserer urterne.

Vend persillen i til sidst.

Slut af med friskkværnet peber.

 

Grønsager pr. person: ca. 150 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her