Logo

Glaserede rodfrugter med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Glaserede rodfrugter med nødder

 

Rodfrugterne får en let sur/sød smag af honning og balsamico. Ristede hasselnødder giver lækkert knas.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15-20 min. 2-3 personer

 

#

50 g hasselnødder

250 g gulerødder

250 g pastinak eller persillerod

1 spsk olie

½-1 dl vand

15-25 g smør

1 spsk honning

1 spsk balsamico

salt og peber

*

 

Rist nødderne på en tør pande og gnid hinderne af dem i et rent viskestykke.

Skræl rødderne og skær dem i skiver på skrå eller i stave.

Sauter rodfrugterne blanke i en gryde med olie.

Krydr med salt og peber, spæd med en smule vand og lad dem simre møre, men med bid (ca. 8 min.).

Kog smør, honning og balsamico sammen på en pande og vend de afdryppede rodfrugter i.

Drys med nødder og server som tilbehør.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her