Rodfrugterne får en let sur/sød smag af honning og
balsamico. Ristede hasselnødder giver lækkert knas.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15-20 min. 2-3 personer
#
50 g hasselnødder
250 g gulerødder
250 g pastinak eller persillerod
1 spsk olie
½-1 dl vand
15-25 g smør
1 spsk honning
1 spsk balsamico
salt og peber
*
Rist nødderne på en tør pande og gnid hinderne af dem i et
rent viskestykke.
Skræl rødderne og skær dem i skiver på skrå eller i stave.
Sauter rodfrugterne blanke i en gryde med olie.
Krydr med salt og peber, spæd med en smule vand og lad dem
simre møre, men med bid (ca. 8 min.).
Kog smør, honning og balsamico sammen på en pande og vend de
afdryppede rodfrugter i.
Drys med nødder og server som tilbehør.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin