Logo

Forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forårsløg

 

Forårsløg stammer oprindeligt fra Asien og tilhører løgfamilien. Det er en særlig art af unge, grønne porrelignende kepaløg. Forårsløget kan ofte bruges som erstatning for løg og porre, men smager dog lidt kraftigere end porren. Det indeholder især A-vitamin, men også C-vitamin, betacaroten og calcium.

 

Tips til tilberedning

• De kan bruges i alt lige fra wokretter, salater til omeletter og som grønt drys på en kartoffelmad.

 

Vidste du at...

Forårsløg egentlig bare er almindelige løg som høstes på et tidligt stadie.

 

Opbevaring

I en plastpose i køleskab i ca. 10 dage.

 

I sæson

Juni til September



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her