Logo

Fyldte markchampignoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Beregn ca. 6 store markchampignoner pr. kuvert
 
Smørklat
1 løg
2 tomater
½ salatagurk
½ tsk salt
½ tsk peber
2 spsk rasp
 
Tænd ovnen på 200ºC.
Champignon rengøres, træk stilken ud, da det er hovedet, der skal fyldes.
Løg, tomater, agurk og champignonstilke skæres i små tern og ristes i smør.
Krydres med salt og peber.
Tilsæt rasp for at holde sammen på massen.
Champignonhovederne ristes i lidt smør og lægge i et smurt fad.
Fyldet kommes i, og de sættes i en varm ovn ca. 8 min. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her