4 personer
Dej:
225 g hvedemel
1 nip salt
2 dl vand
2 dl mælk
3 mellemstore æg
50 g smeltet smør
lidt fedtstof til bagning
Fyld:
400 g champignon
3 dl vand
1 tsk citronsaft
15 g smør
1 spsk hvedemel
1-2 spsk cremefraiche 38%
salt & peber
1 bdt hakket persille
1-2 porrer
Pandekager: Bland hvedemel og salt, og pisk vand og mælk i, gerne med el-pisker, så dejen ikke klumper. Pisk æggene i ét ad gangen og til sidst det smeltede smør. Lad dejen hvile en time. bag tynde pandekager på en stor pande. Der bliver ca. 10 stk
Fyld: Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Kom dem i en gryde med vand og citron, og kog dem i fire minutter. Tag dem op. Skær porrerne i skiver, og kog dem i vandet 2-3 minutter. Tagdem op. Si væden. smelt smørret i gryden, og pisk melet i. Spæd med kogevandet til en tyk stuvning. Pisk godt igennem, og kom cremefraiche i. Smag til med salt og peber, og vend svampende og porreringene i (gem evt. lidt til pynt). Vend tilsidst hakket persille i. Kom en skefuld stuvning på hver pandekage. Rul dem evt. sammen.