Logo

Fyldte peberfrugter 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl grønsagsbouillon (terning + vand)
1 dl bulgur
6 røde peberfrugter (ca. 1 kg)
3 forårsløg i tynde ringe (ca. 75 g)
200 g Karoline's Feta i tern
1 tsk Herbes de Provence (fransk krydderiblanding)
friskkværnet peber
2 spsk rasp
25 g smør
1 ds hakkede tomater (ca. 400 g)
Tilbehør:
Groft brød

Bring bouillonen i kog i en tykbundet gryde og tilsæt bulgur.

Kog den ved svag varme og under låg i ca. 10 min.

Tag gryden fra varmen og lad bulguren trække i ca. 10 min.

Hæld evt. overskydende bouillon fra.

Skær et låg af peberfrugterne i stilkenderne og fjern frøstolene.

Skyl og rens peberfrugterne. Hak resten af frugtkødet fra lågene fint.

Vend det hakkede frugtkød, forårsløg, Feta og Herbes de Provence i bulguren.

Smag til med peber. Fordel fyldet i peberfrugterne.

Stil dem i et ovnfast fad (ca. 14 x 28 cm).

Drys rasp over og læg en smørklat på hver.

Hæld tomater med væde ved peberfrugterne og bag retten midt i ovnen.

Tip: Skær evt. en meget tynd skive af bunden på peberfrugterne, inden de sættes i fadet.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her