2 dl grønsagsbouillon (terning + vand)
1 dl bulgur
6 røde peberfrugter (ca. 1 kg)
3 forårsløg i tynde ringe (ca. 75 g)
200 g Karoline's Feta i tern
1 tsk Herbes de Provence (fransk krydderiblanding)
friskkværnet peber
2 spsk rasp
25 g smør
1 ds hakkede tomater (ca. 400 g)
Tilbehør:
Groft brød
Bring bouillonen i kog i en tykbundet gryde og tilsæt bulgur.
Kog den ved svag varme og under låg i ca. 10 min.
Tag gryden fra varmen og lad bulguren trække i ca. 10 min.
Hæld evt. overskydende bouillon fra.
Skær et låg af peberfrugterne i stilkenderne og fjern frøstolene.
Skyl og rens peberfrugterne. Hak resten af frugtkødet fra lågene fint.
Vend det hakkede frugtkød, forårsløg, Feta og Herbes de Provence i bulguren.
Smag til med peber. Fordel fyldet i peberfrugterne.
Stil dem i et ovnfast fad (ca. 14 x 28 cm).
Drys rasp over og læg en smørklat på hver.
Hæld tomater med væde ved peberfrugterne og bag retten midt i ovnen.
Tip: Skær evt. en meget tynd skive af bunden på peberfrugterne, inden de sættes i fadet.