Logo

Fransk løgsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g små løg
½ citron - saften
2 tomater
2 persillekviste
Marinade:
4 spsk olivenolie
3 spsk vineddike
2 spsk cremefraiche
Dijon sennep
Salt - friskkværnet peber

Pil løgene og kog dem fem minutter i vand med citronsaften og en knivspids salt.
Dræn dem og lad dem køle af.
Bland marinaden og lad løgene trække en halv times tid i den.
Skold tomaterne og træk skindet af dem.
Skær dem i kvarter og læg dem på salaten som pynt sammen med persillen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her