Logo

Fransk landbrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

90 g grahamsmel
2 dl lunkent vand
15 g gær
-
2 dl lunkent vand
225 g durumhvedemel
225 g alm. hvedemel
1 tsk salt

Grahamsmel, lunkent vand og gær røres sammen og stilles lunt et døgn.
Lunkent vand, durum, hvedemel og salt tilsættes og dejen æltes grundigt igennem. Lad den forhæve et par timer. Derefter slås den ned og formes til et stort rundt brød, som snittes i to retninger, drysses med hvedemel og stilles til efterhævning i to timer. Derefter bages brødet i en time ved 200°

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her