1 fennikel
200 g friske dadler
4 mandariner
1 syrligt æble
1 spsk citronsaft
50 g valnødder
Saft af 1 limefrugt
1 spsk æblesaft
2 tsk sukker
Salt og peber
1 dl cremefraiche 18%
1 ½ dl syrnet fløde 9%
De yderste blade på fennikelen fjernes og resten halveres og skæres i meget tynde skiver. Gem det grønne.
Dadlerne halveres, udstenes og skæres i tykke skiver.
Mandariner pilles og deles i både.
Æblet deles i kvarte og skæres i tynde skiver og dryppes straks med citronsaft.
Nødderne hakkes groft og alle ingredienser fordeles i 4 portionsglas. Fennikelgrønt skylles og hakkes fint.
Limesaft røres sammen med æblesaft, sukker, salt, peber, cremefraiche og fløde.
Dressingen fordeles over hver cocktail og drysses med fennikelgrønt.