Logo

Fennikel- og hvidkålssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvidkål
50 g fennikel
50 g grøn peberfrugt
 
Dressing:
0.8 dl mayonnaise ikke sød
0.3 dl cremefraiche 18 %
0.4 dl piskefløde
50 g crema ost, fromage blanc, 70 % flødeost ikke at forveksle med
smelteost
1 tsk moutarde de grine – speciel type mørk stærk fransk sennep der
ligner en dansk fiskesennep i mørkere udgave
1 tsk fennikelfrø
salt, peber
 
Hvidkål, fennikel og grøn peberfrugt snittes fint.
Mayonnaisen blandes med cremefraiche og fløde.
Creme osten røres omhyggeligt ud i blandingen.
Sennep og fennikelfrø tilsættes.
Smages til med salt og peber.
Hvidkål, fennikel og peberfrugt vendes i den cremede dressing.
Smagsmæssigt et pikant og fint supplement til pastasalaterne

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her