En sprød salat, der mætter godt takket være bønnerne. Hvis du bruger tørrede bønner, så tilbered dem efter anvisningerne på emballagen. Hvis du bruger bønner fra dåse, får de en friskere smag, hvis du skyller dem i koldt vand.
1 fennikel
1-2 avocado
100 g frisk spinat
1 pak choi
400 g borletti- eller cannelinibønner ( 200 g tørrede)
1 ½ dl hakkede valnødder til pynt
Dressing:
3,4 dl valnøddeolie
saft af ½ usprøjtet citron + lidt revet skal
½ tsk sukker
havsalt og friskkværnet sort peber
Skyl dåsebønner i koldt vand.
Skær fenniklen i tynde skiver og avocadoerne i både.
Riv kålen i stykker og bland alle ingredienserne til salaten.
Bland dressingen og smag den til med salt og peber.
Dryp dressingen over salaten og drys nøddekernerne over.