Tilbehør eller buffet
400 g couscous
6 dl kogende vand
2 tsk salt
1 tsk safran
1 bdt purløg
1 gul peberfrugt
100 g pillede kinarejer
1 spsk olivenolie
300 g blancherede ærter
300 g cherrytomater
Marinade:
½ dl sherryvineddike
½ dl olivenolie
3 finthakkede skalotteløg
2 tsk knuste korianderfrø
Kom safran og salt i kogende vand og kog 3 min.
Hæld det over couscousen, dæk den til og stil den til afkøling.
Snit purløg og peberfrugter fint.
Skær rejerne i strimler og svits dem kort i olien - gerne sammen med noget eksotisk.
Bland alle ingredienser til marinaden.
Rod op i den afkølede couscous med en gaffel og bland marinaden i.
Vend grønsager og rejer i couscous og pynt med både af cherrytomater.
Grønsager pr. person: ca. 100 g