Logo

Bechamelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bechamelsauce er klassisk sauce i det franske køkken. Retten bruges i dag også meget i det italienske køkken og de fleste kender den nok bedst fra lasagne. Prøv denne opskrift på hjemmelavet sauce.

 

Lav en bechamelsauce ved at smelte smør i en gryde.

Drys hvedemel i smørret under omrøring, indtil der er dannet en smørbolle.

Hæld mælk på under piskning for svag varme, til konsistensen er cremet. Smag til med salt og peber.

Revet muskatnød kan med fordel tilsættes, men også udelades.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her