Logo

Grønlandsk ymer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det smager ekstra godt med müsli.

1 dl vand
250 g mælkepulver
en halv revet muskatnød
en pose Maizena stivelsespulver
evt. lidt revet citronskal

Bland vand og mælkepulver i en skål, og rør det godt i gennem ind til den får en smidig overflade. Dernæst tilsættes den halve muskatnød, rør det godt igen. Tilsæt nu posen med Maizena pulveret imens du rører det godt og grundigt i gennem. Nu stilles ymeren i køleskabet, i ca. 2 timer, hvorefter du skal røre lidt i det til det for en meget smidig overflade.

Ymeren serveres kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her